Tammenlehväkeskus on arvostettujen ammattilaisten työpaikka

Tammenlehväkeskus Oy tuottaa ja kehittää laadukkaita ja monipuolisia itsenäistä elämää ja toimintakykyä tukevia kuntoutus-, hoito- ja asumispalveluja. Palvelujen tilaajia ovat Tampereen kaupunki, Valtiokonttori, yhteisöt, Kela, vakuutusyhtiöt ja yksityisasiakkaat. 

Tammenlehväkeskuksella  on voimassa oleva sosiaali- ja terveyspalvelujen laatuohjelman SHQS- kriteeristön mukainen laaduntunnustus.

Uudistuva ja kehittyvä työyhteisö, joka tarjoaa motivoivan ja haasteellisen työpaikan eri alojen ammattilaisille

Tammenlehväkeskuksessa työskentelee mm. yleis- ja erikoislääkäreitä, neuropsykologi, psykologi, puheterapeutteja, fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja, sairaanhoitajia ja lähihoitajia sekä toimistotyöntekijöitä, ravitsemusalan ja teknisen puolen ammattihenkilöstöä. 
Tammenlehväkeskuksen vahvuus perustuu ammattitaitoiseen ja työlleen omistautuneeseen henkilöstöön, joka on sisäistänyt tavoitteet kehittyä kuntoutuksen osaajina. Henkilöstöä on yhteensä noin 200.  

Henkilöstömme on meille kehittämisen ja uudistumisen avaintekijä.

Töihin Tammenlehväkeskukseen

Ilmoitamme tällä sivulla avoimista työpaikoista, mutta voit myös toimittaa meille avoimen hakemuksen alla olevalla lomakkeella. Näin osaamme olla sinuun yhteydessä, kun sopiva paikka tulee hakuun.Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.