Uutiset ja ajankohtaiset asiat

Tammenlehväkeskuksen perusparannushankkeen 2. vaihe alkaa

18.6.2018 10.25

Tiedote perusparannushankkeesta

Hyvät asiakkaamme,

Tammenlehväkeskuksen visiona on olla uudistuva ja kehittyvä kuntoutumisen paras kumppani asukkailleen ja asiakkailleen. Tämän tavoitteen toteutumiseksi kehitämme myös suunnitelmallisesti toimitilojamme asiakastarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Tammenlehväkeskuksen perusparannushanke on edennyt suunnitellun aikataulun mukaisesti. Uudistettu Atala-osasto, tuloaula ja ravintola-kahviotilat otetaan käyttöön heinäkuussa. Kuun puolivälissä, 16.7. alkaen Lappi-osaston asukkaat muuttavat Atala-osastolle ja ravintolatoiminnot siirretään uusiin tiloihin.

Heinäkuussa alkaa rakennushankkeen 2. vaihe

Rakennushankkeen 2. vaiheessa remontoidaan Lappi-osasto sekä muunnetaan vanhat ravintokeskuksen tilat kuntoutus- ja huoltotiloiksi. Rakennushankkeen toinen vaihe alkaa 23.7. ja kestää vuoden 2019 helmikuun loppuun. Sen jälkeen on edessä vielä kolmas vaihe, jossa uudistetaan fysioterapiaosaston tilat.

Uudistetut ja nykyaikaiset tilat käyttöön vaiheittain

Tarjoamme asiakkaillemme kuntoutus-, hoito- ja asumispalveluja keskeytymättä koko rakennushankkeen ajan.

Pahoittelemme rakennustöistä koituvaa haittaa ja pyrimme sitä kaikin käytettävissä olevin toimin ja järjestelyin pitämään niin vähäisenä kuin mahdollista. Onneksi pääsemme vaiheittain ottamaan uudistettuja ja nykyaikaisia tiloja käyttöömme. 

Kiitämme asiakkaitamme ja heidän läheisiään siitä suurenmoisesta joustavuudesta ja ymmärryksestä, jota olemme jo tähän mennessä saaneet kokea hanketta eteenpäin viedessämme.


Palaa otsikoihin